Typetjes

Naast Clown Pedro lopen er nog drie typetjes rond bij het Clown Pedro Schatertheater. Allereerst de bekendste kabouter uit België en Nederland. Ziet hij er niet prachtig uit? Voor velen al een feest van herkenning. Lakei Jaques Plumeau kwam jaren geleden aanwaaien. Hij is opgegroeid in de buurt van Versailles nabij Parijs en heeft een tijdje gediend aan het plaatselijke hof. Echter is dat zo lang geleden dat alleen zijn naam daar nog aan doet herinneren. Af en toe hoort u het nog aan de Franse woorden die hij gebruikt zoals: Toilet en mayonaise. De Kerstman heeft geen verdere uitleg nodig. Een geweldige goedlachse kindervriend die één keer per jaar ons land komt bezoeken om samen een geweldig kerstfeest te vieren.

Kabouter Plop

voor de allerkleinsten

Kabouter Plop

Met kabouter Plop op bezoek kan uw kinder- of volwassenenfeest niet meer stuk. De kinderen vinden het altijd een feest als deze vrolijke noot op bezoek komt om samen met hem een dans te doen. Natuurlijk weet hij ook alle nieuwtjes van het kabouterbos te vertellen en kun je hem alles vragen. Ook heeft hij van een Hobbykabouter een manier geleerd om snel kabouterkoeken te kunnen bakken.

Jacques Plumeau

overal inzetbaar

Jacques Plumeau

Hij is opgegroeid in de buurt van Versailles nabij Parijs en heeft een tijdje gediend aan het plaatselijke hof. Soms is hij een beetje lui en meestal een tikkeltje brutaal. In ieder geval mis hij in staat gebleken uw gasten netjes te ontvangen .Vaak wordt gevraagd of deze lakei ook in de bediening assisteren. Uiteraard kan dat maar is dat een risico dat u durft te nemen?Kerstman

onmisbaar met de feestdagen

Kerstman

Kerstmarkten, kerstbraderieën en winkelcentrums opvrolijken rondom de kerst werkt sfeerverhogend voor het echte kerstgevoel. Maar ook bij uw bedrijf waar u de kerst ongetwijfeld niet aan zich voorbij wil laten gaan kunnen wij een goed stuk vermaak aanbieden. Tevens zijn de Kerstman en Kerstvrouw een leuk alternatief voor Sinterklaas.